laupäev, 29. november 2014

Esitleme: Sopressata PreCut salaami firmalt nimega Metssea Pea!

Luusides ringi Miami lihapoodides, märkasin, et Linnamäe Lihatööstus on koostöös Anne Sullinguga oma karvase sõra löönud siinse ulukiliha turu ukse vahele. Letist vaatas vastu hulk tooteid Boar's Head Brand tooteid. Google tõlkes Metssea Pea. Nüüdseks on selgunud, et sama uluki kehaosa kasutab USA- s juba alates 1905.a. samanimeline lihafirma oma logona. Alustati New Yorgis ja praeguseks üleriigiline tootja. Vaadake lahedat kodulehte.

Ostsin testimiseks Bemise termokotti pakendatud Sopressata salaami. Allpool pildid, kust on näha kaal, ülikallis hind, koostis ( .... metsealiha muidugi pole), ja veel üks põnev asi: PreCut!





Osadel piltidel on näha viilutusjäljed. Jah, vorst on kooritud ja eel- viilutatud. Et ikka tarbijal mugavam oleks. Vaadake kuidas näeb toode välja pärast termokotist väljavõtmist:


Maitse muidu OK, aga happesus mitte Harju, aga ehk Leedu keskmine. Rehkendage kilohinda, võtke püss kaasa ja metsa jahile. Kui USA tarbija saaks osta ehtst metssealiha vorsti, oleks ta nõus kindlasti maksma topelt. Toode peab olema muidugi... metsikult maitsev!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar